{}
Warning

Warning

Invalid configuration found. Contact the administrator.

 

Logo DigiD Inloggen

Als patiënt van het ziekenhuis van Treant heeft u toegang tot mijnTreant. Dit is een persoonlijke online omgeving. Voor het geven van informatie gebruiken we steeds vaker mijnTreant. Ook zijn steeds meer dingen direct via mijnTreant te regelen.

Wat vindt u in mijnTreant?

  • Afspraken - Uw geplande en eerdere afspraken staan in mijnTreant. Bij geplande afspraken vindt u vaak informatie die nuttig is om van tevoren te bekijken. Bijvoorbeeld een lijstje van wat u moet meenemen of een patiëntenfolder. Bij steeds meer specialismen kunt u uw afspraak via mjinTreant aanpassen. Let op: afspraken op de afdeling Fysiotherapie, Ergotherapie, Podotherapie, Medisch Maatschappelijk Werk en Radiologie staan niet in het portaal.
  • Medisch dossier - In mijnTreant vindt u een deel van uw medisch dossier: brieven (specialisten-, ontslag- en voortgangsbrieven), (lab)uitslagen, metingen, type implantaten (bijv. van een pacemaker of heup- of knieprothese) en allergieën. Het gaat om gegevens vanaf begin 2018.
  • eConsult - In de beveiligde omgeving van mijnTreant kunt u berichten uitwisselen met uw zorgverlener. Dit heet eConsult. Als uw zorgverlener eConsult wil gebruiken, stuurt hij of zij het eerste bericht.
  • Persoonlijke gegevens - In mijnTreant staan verschillende persoonlijke gegevens. Een deel hiervan kunt u via het portaal aanpassen, zoals huisarts, apotheek, adres, telefoonnummer en e-mailadres.

mijnTreant-app

De mijnTreant-app is de mobiele versie van het patiëntenportaal van Treant. Deze app is heel makkelijk te gebruiken. Met de app kunt u via uw telefoon of tablet uw persoonlijke gegevens, uw afspraken en een deel van uw medisch dossier bekijken. Ook kunt u via de app eConsult gebruiken.

Heeft u vragen?

Op deze pagina vindt u veelgestelde vragen. Andere vragen kunt u stellen aan de mijnTreant-helpdesk. Bel op werkdagen tussen 9.00 en 16.30 uur naar 088 129 29 29, mail naar mijnTreant@treant.nl of gebruik in mijnTreant de berichtenbox van de helpdesk.

Complementary Content Deferred Modules
${loading}
Deferred Modules